Related Posts with Thumbnails

24.11.11




  1. Αν έχετε παλιό ρουχισμό που δεν χρειάζεστε (χοντρά ρούχα, κουβέρτες κ.ά.) τώρα που ο καιρός χειμωνιάζει μπορείτε να τα στείλετε στην Κρήτη προκειμένου με αυτά να ζεσταθούν τα σκυλιά που βρίσκονται στα κλουβιά του Κυνοκομείου Ηρακλείου.
 Οι διευθύνσεις που μπορείτε να τα στείλετε είναι οι εξής:
 Α. Υπ' όψιν Κ.ΚΛΕΙΩΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ,ΣΤΟΝ 1 ΟΡΟΦΟ ΤΗΛ 2810399209 Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, Ανδρόγεω και Καλλεργών, Τ.Κ. 71201 - Ηράκλειο Κρήτης.
 Β. Υπ’ όψιν της κτηνίατρου Δανάης Μαρκακη διασταύρωση βουτες πεπαγνη Τ.Κ.  70013  Ηράκλειο Κρήτης
 2.  Παρακαλούμε πολύ ,στην συμπαράσταση σας:
 1.ως εθελοντές φωτογράφισης των μικρών που είναι στα κλουβιά
2.συνοδους βόλτας των ζωών ''των κλούβιων''
3.προμηθευτες ζεστών ρούχων για τα ζώα ''στα κλουβιά''
4. Παιχνιδια για τα σκυλια ''των κλουβιων''
Όσο κι αν το προσωπικό του Δημοτικού Κυνοκομείου δίνει μεγάλο αγώνα για περίθαλψη ,καθαριότητα ,χάδια και ζεστασιά  στα σκυλιά του, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, δεν παύει να χρειάζονται εθελοντικά χεριά για κάποιες άλλες Εργασίες.
Ας βοηθήσουμε στο αποτέλεσμα και στην ποιότητα ζωής των ζωών του καταφυγίου του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 Ευχαριστούμε.!
ΥΓ. οι εθελοντές δεν πρέπει να έχουν φοβίες στα σκυλιά και αλλεργίες πάνω σε αυτά. επίσης χρειάζονται για πρωινές κυρίως ώρες από 5:30πμ.μεχρι 14:00μμ. κυρίως. οποίος θέλει να συμμετέχει ας μου στείλει ένα μην. εδω με τα στοιχειά του το τηλ. του ή  (Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο6979913007 με τη Μαρία Χουστουλάκη πρόεδρο της Φιλοζωικής Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος». ) καθώς και στο6945698887 με αναγνώριση αυστηρά. σας ευχαριστώ!
ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 2810-399209 & 6940267825 και 6940267826ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΙΩΝ..ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΧΑΛΑΚΙΑ,ΖΕΣΤΑ ΜΑΛΛΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.ΕΧΟΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΖΩΑ,ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!(για την αναγραφη του ονοματος τους..)ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:ΔΑΝΑΗ ΜΑΡΚΑΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ /ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΟΥΤΩΝ ΠΕΠΑΓΝΗ/ΤΚ 70013/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!ΖΩΦΟΡΟΣ WWW.ZOPHOROS.NING.COM

1 comment:

Anonymous said...

Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web
site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

Also visit my blog post: polo factory outlet